Wil jij het leven creeëren dat echt bij je past?

Volg je eigen weg

Jarenlang dacht ik dat ik de wereld kon veranderen, door vooral te focussen op wat anderen zouden moeten doen. Na twee burn-outs en financiële tegenslagen besloot ik me te focussen op mezelf. Door zelf te veranderen, veranderde ook de wereld om me heen.

 

In Volg je eigen weg neem ik je mee op reis. De reis naar je zelf, zodat jij het leven kunt creëren dat het beste bij je past. Als jij je eigen weg volgt, leef je een rustiger leven, waarin meer ruimte is voor liefde. Als je die liefde weer deelt met anderen, wordt de wereld om je heen rustiger èn kun jij je beter verbinden met de wereld om je heen.

 

In Volg je eigen weg reik ik je de tools aan om je eigen weg te volgen. Dit boek kent geen voorgeschreven stappenplan, het helpt je juist het helemaal op jouw manier te doen. Je komt los van wat er van je verwacht wordt en neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen leven.

Bekijk de voorleesvideo’s met fragmenten uit het boek

Play Video
Play Video
Play Video

Een makkelijk te lezen boek, heerlijk vlot geschreven. Een aanrader voor iedereen die het anders wil in zijn of haar leven. Mooi ook de interviews als voorbeelden hoe het anders kan. Deze zijn dan ook weer heel divers, dus je kunt wellicht uit elk beschreven persoon wel iets uit halen.
Gefeliciteerd Irene met het publiceren van wederom een mooi boek.

 

Arjan

Met haar boek Volg je eigen weg inspireert Irene je om precies dat te doen wat de titel al zegt: je eigen weg volgen. In dit boek vind je geen regels die je daar als vanzelf naartoe leiden. Natuurlijk niet! Wel lees je inspiraties, door Irene vormgegeven in elf rituelen. Elf rituelen gebaseerd op de ervaringen van Irene zelf en van vele anderen. Vlot en makkelijk leesbaar, om in één keer uit te lezen of om er af en toe eens bij te pakken je te laten inspireren in het volgen van jouw eigen weg.

 

Anne

Irene schrijft soepel, je wil gewoon verder lezen. Het feit dat ze ook een inkijkje geeft in haar persoonlijke zoektocht maakt het boek en verhaal juist aantrekkelijk om te lezen. Het geeft daarmee ook veel, in elk geval voor mij, herkenning. Lezenswaardig voor iedereen die zijn of haar ‘eigen weg’ vorm wil geven en reflectief van aard is. Gefeliciteerd Irene met dit mooie boek: zowel qua inhoud alsook design.

 

Leon

Hoe ga ik doen, wat ik zou moeten doen?
Irene reikt 11 stappen aan in dit boek: toegankelijk en leuk geschreven!

Ronald